Voorspelling: Nintendo line-up en Animal Crossing

De E3 gaat bijna van start en staat uiteraard weer garant voor de nodige nieuwe aankondigingen, trailers, informatie over games en misschien ook wel nieuwe consoles. Ook op de redactie wordt er alweer druk gespeculeerd over al het moois wat eraan zit te komen. Iedere redacteur heeft wel een wensenlijstje in zijn hoofd zitten, die hopelijk werkelijkheid gaat worden. De redactie van Gameliner neemt je in ieder geval mee in hun wensen en komt elk met een eigen voorspelling.

Timo met een Nintendo line-up

Ieder jaar zijn er games die worden aangekondigd waar we onze klokken voor op gelijk hadden kunnen zetten. FIFA, Call of Duty, een Mario-game, jullie weten het inmiddels wel. We zitten voor de twee krachtpatsers in hun laatste levensfase. Going out with a bang is een toepasselijke Engelse uitdrukking. Maar, ik denk dat deze late games, eveneens eerste generatie launchgames worden voor de opvolgers van deze consoles. Hoe dan ook, Call of Duty: Modern Warfare is er één van, net als Halo 5 en ik ga een gok doen op een nieuwe Killzone voor Sony. Nintendo is echter de vreemde eend in de bijt omdat het in een heel andere fase zit, een fase waarin de Switch als volwassen gezien mag worden. Daarom gok ik nu op definitieve beelden van Metroid Prime 4, ook al is de ontwikkeling sinds kort in handen van Retro Studios. Daarbij denk ik dat Nintendo een andere klassieker uit de kast gaat halen. Tromgeroffel: F-Zero gaat een nieuwe incarnatie krijgen evenals Wave Race of 1080 Snowboarding. Plus, ik denk dat Nintendo hun backcatalog gaat uitbreiden met SNES- en N64-games. Tot slot, ben ik uiteindelijk het meest nieuwsgierig naar de veertien titels van Microsoft die ze deze E3 willen gaan aantonen.

Claudia met Animal Crossing voor de Nintendo Switch

Elk jaar kijk ik tijdens de E3 het meeste uit naar de presentaties van Square Enix en Nintendo. Als groot fan van Japanse RPG’s word ik tijdens de presentaties van deze twee grootheden toch altijd weer getrakteerd op iets om naar uit te kijken. Ik ben er zeker van dat dat dit jaar ook weer het geval zal zijn, met titels als Final Fantasy VII en de nieuwe Pokémon-games. Waar we echter al die tijd nog niets over hebben gehoord, is de nieuwe Animal Crossing. Deze game werd in september vorig jaar aangekondigd voor de Switch met een releasedatum die ergens in 2019 ligt. We zijn inmiddels halverwege het jaar en er is nog geen woord gesproken over die game. Zelf verwacht ik daarom dat de nieuwe Animal Crossing tijdens de E3 volledig uit de doeken wordt gedaan. Tijdens de presentatie gaan ze hopelijk enkele nieuwe gameplayfeatures aankondigen, zoals meer en nieuwe dieren om bevriend mee te raken, een grotere en uitgebreidere wereld en nieuwe dingen die je kunt doen in je dorp. Ook online samen spelen gaat een grotere rol spelen en misschien komt er zelfs een combinatie met de mobiele game Animal Crossing Pocket Camp. Hopelijk wordt de game zelfs deze zomer nog uitgebracht, waardoor ik straks van de zomer lekker met m’n Switch op het balkon burgemeestertje kan gaan spelen. Fingers crossed!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?