Voorspelling: Persona 5

Doordat ik eind 2016 pas een PlayStation 4 in huis heb gehaald, heb ik een backlog waar een gemiddelde gamer U tegen zegt. Toch ben ik wel benieuwd naar de games van 2017. Zo zijn Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands, Mass Effect Andromeda en Resident Evil 7 titels waar ik enorm naar uitkijk. Maar er zijn drie games, waar ik met meer dan wat nieuwsgierigheid naar uitkijk.

Life is Strange Season 2

Jawel, die game van Square Enix waarbij de facial-animations niet bepaald vloeiend liepen heeft mijn hart gestolen. Ik heb na The Walking Dead van Telltale niet meer zo'n goede verhalende game gespeeld. Keuzes maken en niet weten wat het gevolg is. Ja, het concept heeft mij gepakt en gaat mij niet meer loslaten. Een definitieve releasedatum is er nog niet voor de game. Veel over het nieuwe seizoen is nog niet bekendgemaakt, maar er wordt gesproken over nieuwe personages. Desondanks heb ik al een klein potje gemaakt met geld om gelijk de season pass te halen zodra de game beschikbaar is.

onbekend

Persona 5

Sinds ik aan de slag ging met Persona 4 Golden voor de PlayStation Vita ben ik verslaafd geraakt aan de serie. Nog nooit vond ik grinden en dungeon crawlen zo leuk als in deze game. Natuurlijk heeft dat ook te maken met het achterliggende verhaal. Persona 5 is eindelijk weer een Persona-titel waarin ik niet hoef te dansen, maar weer uren kan stoppen in het grinden om uiteindelijk de eindbaas van de dungeon te verslaan. De game speelt zich af in Tokyo en volgt opnieuw een stille protagonist nadat deze naar de Shujin High School is gegaan. Eenmaal daar ontwaken de Persona-krachten en neem je het op tegen rare wezens.

onbekend

Horizon: Zero Dawn

Een titel van eigen bodem en daar mogen we heel trots op zijn. Ik vroeg mij soms weleens hardop af of er nog leven was na de Killzone-franchise. Maar die is er hoor. Met Horizon: Zero Dawn heeft Guerrilla Games het weer voor elkaar gekregen om mij te overtuigen voordat de game überhaupt in de schappen ligt. Ik kijk op de dag van de release dan ook niet wat andere ervan vinden, ik wil hem helemaal zelf ervaren. De setting waarin de aarde is teruggenomen door de natuur en er gemechaniseerde wezens rondlopen spreekt mij enorm aan. Daarnaast ziet de hoofdrolspeelster, jager Aloy, er ook goed uit. Een band met een hoofdrolspeler is voor mij in zulke games toch wel heel belangrijk.

onbekend

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?