Voorspelling: PlayStation VR

De E3 gaat weer van start, wat is de tijd hard gegaan. Vorig jaar werd er veel naar de toekomst gekeken, aangezien we veel games zagen die we nu nog steeds niet kunnen kopen. Ik hoop dan ook dat deze E3 games gaat tonen die we niet nog een keer terug hoeven te zien op het evenement. Aangezien ik de kans krijg om hier mijn voorspelling te delen, ga ik beginnen met niet een game, maar een heel platform waar ik enorm veel liefde voor heb gekregen het afgelopen jaar.

PlayStation VR

Je voelde hem al aankomen, en je had het überhaupt al in de titel gezien. Jawel, ik ga het weer hebben over de PlayStation VR. De PlayStation VR is een stuk hardware waar ik enorm fan van ben geworden en ik hoop dan ook oprecht dat het zijn succes voortzet. Er zijn genoeg mooie games uitgekomen, maar om het succes vast te houden, moeten we toch echt meer games krijgen zoals Resident Evil 7 en Farpoint. Ik hoop en verwacht dan ook dat Sony een deel van zijn persconferentie weer gaat richten op virtual reality. We weten onder andere dat London Studio direct na VR Worlds aan een nieuwe VR-game is begonnen en Sony heeft pas na een competitie een tiental nieuwe ontwikkelaars ondersteund voor de PlayStation VR. Hopelijk krijgen we weer veelbelovende projecten te zien en gaat Sony nog meer mensen overhalen om aan VR te beginnen.

Overig

Vorig jaar blies Sony de concurrentie weer kilometers weg met hun uitstekende persconferentie. Man wat was die weer sterk en vooral mooi. Ik hoop dan ook dat Sony het dit jaar weer voor elkaar krijgt om iedereen te verrassen met wat dan ook. Ik verwacht, en weet vrijwel zeker, dat we meer beelden gaan zien van God of War, Death Stranding en Days Gone. Verder gaat Microsoft de Scorpio volledig uit de doeken doen en krijgen we meer te zien van Star Wars Battlefront 2. Laat die laatstgenoemde alsjeblieft een volwaardige VR-modus krijgen, want de X-Wing VR-missie in het eerste deel was leuk, alleen veel te kort.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?