Voorspelling: Star Fox Zero

Hoewel er genoeg te genieten viel in 2015, is het tijd om vooruit te kijken naar het komende jaar. Ik schrijf nu dit artikel, al hopende dat 2016 het soort games gaat brengen waar ik al een tijdje naar uit kijk. Naast dat ik graag wil dat bepaalde games uitkomen, ben ik altijd benieuwd naar wat de aankondigingen gaan zijn. Waar Nintendo, Sony of Microsoft weer mee komen, in hoeverre Assassin's Creed interessant blijft en de vraag of Pikmin eindelijk eens naar de 3DS komt. Wensen, hopen en verlangen, dat is waar het om draait. Maar ik ga in ieder geval delen naar welke games ik dit jaar uitkijk.

Star Fox Zero

Net zoals velen met mij ben ik enorm fan van de games die Nintendo voortbrengt. Daarbij kan en mag Star Fox Zero natuurlijk niet ontbreken. Deze game heeft zo enorm lang op zich laten wachten dat iedere seconde die nu nog verstrijkt een ergernis is. Ik wil gewoon weer kunnen vliegen als Fox McCloud en naar het rare gepraat van Slippy en Peppy luisteren terwijl je middenin een looping zit. Nintendo, waarom laat je me zo lang wachten? Maar goed, uiteindelijk hoop ik dat de game net zo goed is als ik verwacht. Het gebruiken van de GamePad en de mogelijkheid om op het land te lopen, ik zie het wel zitten. Het moet nog maar blijken, maar ik kan niet wachten op de review.

onbekend

The Legend of Zelda

Al ben ik stiekem bang dat hij dit jaar niet meer uit gaat komen, kijk ik met vol verlangen uit naar zijn komst. The Legend of Zelda zou in mijn optiek het hoogtepunt kunnen zijn van dit jaar, mits de game niet weer eens uitgesteld wordt. Op het moment van de eerste trailervertoning kon ik niet geloven wat ik zag. Een iets realistischere game met een cartoonachtige twist. Feitelijk dus een serieus speelse game, daar kan ik me wel in vinden eerlijk gezegd. Hoewel er totaal niks te weten valt over het verhaal, ben ik al verkocht. Het kan me niet schelen, deze moet ik hebben!

onbekend

RIVE

Nog zo'n game waarbij ik moet zeggen: 'Ik ben het zat!'. De ontwikkelaars, overigens een stel beste mensen, hebben de game helaas al een aantal keer moeten uitstellen. Dit is onlangs nog gebeurd door het onverwacht uit elkaar vallen van het ontwikkelingsteam. Zeer vervelend en ik leef met ze mee, maar het doet de game niks goeds!

Alle gekheid op een stokje, de gameplay van RIVE is snel, intens en gevarieerd. Drie aspecten die veel gamers gaan bekoren, waaronder ikzelf. En om heel eerlijk te zijn staat de persversie van de game nog regelmatig te draaien en schiet de kleine robot aardig wat in het rond. Na een belofte, waar ik ze aan ga houden, gaan ze de game dit jaar uitbrengen. Two Tribes, ik wacht met smart.

onbekend

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?