Check hier alle PlayStation Showcase 2023 content

Voorspelling: Story of Seasons en The Legend of Zelda: Link's Awakening

De E3 gaat bijna van start en staat uiteraard weer garant voor de nodige nieuwe aankondigingen, trailers, informatie over games en misschien ook wel nieuwe consoles. Ook op de redactie wordt er alweer druk gespeculeerd over al het moois wat eraan zit te komen. Iedere redacteur heeft wel een wensenlijstje in zijn hoofd zitten, die hopelijk werkelijkheid gaat worden. De redactie van Gameliner neemt je in ieder geval mee in hun wensen en komt elk met een eigen voorspelling.

Jolien met Rune Factory en Story of Seasons

Mijn verwachting of eigenlijk meer de wens die ik heb voor E3 is dat er meer bekend wordt gemaakt over de Rune Factory- en Story of Seasons-games. Bij Rune Factory hebben we eerder dit jaar te horen gekregen dat er een remake van Rune Factory 4 komt en dat Rune Factory 5 in productie is, maar op een paar trailers van Rune Factory 4 Special na, is er relatief weinig over deze games bekend. Bij Story of Seasons (eerst Harvest Moon) is er hetzelfde aan de hand. Er komt een, voor mij onverwachte, cross-over met Doraemon uit dit jaar. Ook is bevestigd dat er een nieuw deel van de franchise uit gaat komen op de Nintendo Switch, maar voor de rest helaas niks. Wat ik eigenlijk hoop is dat er een releasedatum bekend wordt gemaakt voor Rune Factory 4 Special en dat er meer informatie wordt gegeven over Story of Seasons en Rune Factory 5.

Tim met The Legend of Zelda: Link’s Awakening

Nintendo is zoals iedereen weet een grote speler in de game-industrie. Ze hadden met de Wii-U even een dipje, maar de laatste jaren zijn ze weer heel goed bezig. Zowel qua consoles als games komen er leuke dingen uit. De afgelopen Nintendo Directs tijdens E3 waren best goed met de aankondigingen (we vergeten Arms even) en als we die als referentie moeten gebruiken, verwacht ik dit jaar ook weer veel moois. Er zijn het afgelopen jaar goede games aangekondigd en ik verwacht daar nu wel meer informatie van. Zo'n acht maanden geleden kregen we een korte trailer van Luigi’s Mansion 3 en ik kijk er naar uit om daar meer van te zien. Ik was altijd fan van het spelen als iemand anders dan de grote held van een franchise. De gameplay en de soms domme humor waren wel wat mij aantrokken met vorige games en ik hoop dat die elementen wel in de franchise blijven zitten. Ook wordt er waarschijnlijk meer van de nieuwe Animal Crossing getoond, maar dat is minder mijn straatje. Waar ik verder wel naar uitkijk zijn de nieuwe Pokémon-games, maar ik betwijfel of we daar veel meer nieuws over krijgen aangezien we net de Pokémon Direct hebben gehad, maar ik denk wel dat de games even genoemd worden. De game waar ik toch wel echt het meest naar uitkijk van Nintendo is de remake van Link’s Awakening. Ik heb de originele game zelf nooit in mijn bezit gehad als kleine jongen, maar ik hoorde altijd de mooiste verhalen en wil het avontuur nu wel eens zelf beleven. Dat de game in een nieuw jasje is gestoken maakt het alleen maar beter. Ik verwacht veel van deze game, maar ik weet bijna wel zeker dat het de verwachtingen gaat overtreffen. Tot slot zie ik Nintendo ook nog wel een onverwachte game aankondigen en ook nieuws naar buiten brengen over nieuwe Nintendo Switch consoles ondanks dat ze zeiden van niet. Ze hebben wel vaker gelogen over wat er bij E3 zou verschijnen dus wie weet. Ik denk in ieder geval dat het een mooie Nintendo Direct wordt waar Nintendo fans van gaan smullen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?