Voorspelling: The Last Guardian

Geplaatst: 6 januari 2012 16:30
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

2012 is het laatste levensjaar van onze planeet, en wat kunnen we dan het beste doen? Juist ja! Lekker veel gamen. Bij deze alvast mijn verwachtingen (lees: wensen) voor 2012:

Mortal Kombat X

Mortal Kombat 9 wist de serie weer terug in de spotlight te zetten, maar helaas was de game nog niet perfect. Naar mijn verwachting gaat Netherrealm Studios alle foutjes in 2012 mooi wegwerken, om zo met de bruutste fighter ooit te komen. Zo kunnen we dit jaar eindelijk genieten van servers die niet regiogebonden zijn, en zal de game niet zoveel patches meer nodig hebben. Als het gebeurt, kan mijn jaar in ieder geval niet meer stuk!

Dit is een screenshot van Mortal Kombat 9, aangezien Mortal Kombat 10 nog niet is aangekondigd.

The Last Guardian

Of The Last Guardian 2012 ook daadwerkelijk haalt, is wegens alle omstandigheden in het bestuur nog niet duidelijk, maar als hij het toch nog weet te halen dan weet ik zeker dat het dé Sony-exclusive voor mij wordt. Ico en Shadow of the Collosus waren unieke games, waarmee Team Ico heeft bewezen dat ze het in zich hebben. Dus Team Ico: los die problemen op, maak die game eens af en dan ben ik een gelukkig mens.

BioShock Infinite

BioShock... aah, ik kocht je in de zomervakantie, en wát een game was je! Die ongelooflijk lekkere sfeer, gecombineerd met de ontzettend toffe gameplay. Niets kon je evenaren. En nu komt het derde deeltje er alweer aan, en ik kan je vertellen dat ik in ieder geval al helemaal hyped ben. Zo lang ze zich maar zoveel mogelijk op de singleplayer richten en niet van die multiplayer-fratsen als in deel twee erin verwerken, komt het allemaal wel goed. De setting spreekt me al aan, en ik weet zeker dat hier wel wat moois van gemaakt kan worden.

Lees meer