Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Voorspelling: The Legend of Zelda

Het is bijna tijd voor de grootste gamebeurs van het jaar, de E3. Dit jaar is er weer een mooie line-up aan games, maar zoals altijd zijn er ook dit keer te veel games om te bespreken. Games zoals de nieuwe Forza, Call of Duty: Infinite Warfare en Battlefield 1 hebben mij nooit zo kunnen bekoren en ik kijk dan ook graag een stukje verder. Dus hier is mijn voorspelling voor de E3 van 2016 omtrent de games die mij zeer aan het hart gaan.

The Legend of Zelda Wii U

De game waar ik zonder twijfel het meest naar uitkijk op de E3 dit jaar, is The Legend of Zelda. Al jaren ben ik een groot fan van de serie en ontzettend teleurgesteld door alle vertragingen die het spel heeft opgelopen. Ik had zwaar gehoopt dat de nieuwe Legend of Zelda dit jaar al zou verschijnen, maar die droom ging in rook op. Ik verwacht dat we dit jaar veel gameplay-beelden van de game te zien krijgen en misschien zelfs een nieuwe trailer. Daarna kunnen we alleen nog maar wachten, tien lange maanden welteverstaan.

onbekend

Overig

De andere games waar ikzelf zeer naar uitkijk, zijn Persona 5 en Final Fantasy XV. De Persona-serie mag dan niet echt doorgebroken zijn in Europa, maar het is een geweldige serie desalniettemin. Ik ben dan ook razend benieuwd of we nog nieuwe trailers gaan zien. Ook hoop ik op meer informatie omtrent de Nintendo NX, maar Nintendo heeft tot op heden nog weinig losgelaten over de spirituele opvolger van de Wii U.

onbekend

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?