Voorspelling: The Legend of Zelda

Geplaatst: 9 juni 2016 10:00
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Het is bijna tijd voor de grootste gamebeurs van het jaar, de E3. Dit jaar is er weer een mooie line-up aan games, maar zoals altijd zijn er ook dit keer te veel games om te bespreken. Games zoals de nieuwe Forza, Call of Duty: Infinite Warfare en Battlefield 1 hebben mij nooit zo kunnen bekoren en ik kijk dan ook graag een stukje verder. Dus hier is mijn voorspelling voor de E3 van 2016 omtrent de games die mij zeer aan het hart gaan.

The Legend of Zelda Wii U

De game waar ik zonder twijfel het meest naar uitkijk op de E3 dit jaar, is The Legend of Zelda. Al jaren ben ik een groot fan van de serie en ontzettend teleurgesteld door alle vertragingen die het spel heeft opgelopen. Ik had zwaar gehoopt dat de nieuwe Legend of Zelda dit jaar al zou verschijnen, maar die droom ging in rook op. Ik verwacht dat we dit jaar veel gameplay-beelden van de game te zien krijgen en misschien zelfs een nieuwe trailer. Daarna kunnen we alleen nog maar wachten, tien lange maanden welteverstaan.

Overig

De andere games waar ikzelf zeer naar uitkijk, zijn Persona 5 en Final Fantasy XV. De Persona-serie mag dan niet echt doorgebroken zijn in Europa, maar het is een geweldige serie desalniettemin. Ik ben dan ook razend benieuwd of we nog nieuwe trailers gaan zien. Ook hoop ik op meer informatie omtrent de Nintendo NX, maar Nintendo heeft tot op heden nog weinig losgelaten over de spirituele opvolger van de Wii U.

Lees meer