Voorspelling: The Order: 1886

2013 zal vooral de boeken in gaan als het jaar van Grand Theft Auto V en de introductie van de PlayStation 4. Natuurlijk had het jaar ook nog vele andere mooie dingen te bieden. Naar mijn bescheiden mening zal 2014 er nog een flinke schep bovenop gaan doen. Dit zijn drie games waar ik naar uitkijk die in 2014 gaan verschijnen.

The Order: 1886

Na het zien van de eerste trailer was ik meteen verkocht, deze game moet ik hebben. Het feit dat deze game een alternatief Londen combineert met een vervloekte ridderorde is voor mij voldoende om zeer benieuwd te zijn naar deze game. Naar mijn mening ademt deze game een sfeer uit die ervoor zorgt dat ik als gamer meer wil zien. Wel schuilt er een valkuil voor een game als deze en dat is dat mensen een dergelijke game als snel kunnen gaan vergelijken met andere games. Ik hoop maar dat deze game kan voldoen aan de verwachtingen en dat het een echt unieke game zal gaan worden en niet een kloon van bijvoorbeeld een Gears of War.

onbekend

The Evil Within

Met de The Evil Within keert Shinji Mikami, de bedenker van Resident Evil, echt terug naar het echte survival horror-genre. Ik denk dat deze game voor een zelfde shock zal gaan zorgen als dat Resident Evil deed. Tijdens de trailer op de gamescom kreeg ik het zweet in mijn handen. Deze game ademt een sfeer uit die jou als gamer maar één gevoel geeft: rennen. In de game maken we kennis met Sebastian Castellanos die naar een inrichting gaat om daar eigenaardigheden te onderzoeken. De manier waarop Sebastian de inrichting inloopt doet sterk, maar dan echt heel sterk, aan de entree van Chris uit Resident Evil 1 denken. Deze game zal het horror-genre naar een nieuw niveau tillen.

onbekend

Mad Max

Met de sandboxgame Mad Max neem je de controle over de gelijknamige held die zijn iconische auto, The Interceptor, is verloren en dus gedoemd is een nieuwe auto te bouwen. Je kunt dus onderdelen stelen van andere auto's en deze weer toevoegen aan je eigen auto. De Wasteland is zo immens dat je meteen een heel nietig gevoel hebt. De post-apocalyptische wereld is hard, snoeihard en je zult echt moeten vechten om te kunnen overleven. Hoe dit allemaal uit zal pakken, is natuurlijk even afwachten tot de game echt beschikbaar is. Ik heb goede hoop. Want zeg nou zelf, als Mad Max door de Wasteland scheuren, wie wil dat nou niet?

onbekend

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?