Voorspelling: Uncharted 4: A Thief's End

Vorig jaar was weer een mooi gamejaar. Het was het jaar waarin ik mijn PlayStation 4 mocht ontvangen en waarin ik weer heb genoten van last-gen-, maar ook current-gen-titels. Het was ook naast al het moois een jaar vol met drama en teleurstellingen. Zo hadden we serverproblemen en kregen we niet volledig afgemaakte games in de winkel, die vervolgens wel weer met patches af werden gemaakt. Er zijn in 2014 ook weer een hoop titels uitgesteld, maar hopelijk is dat om de hierboven beschreven problemen te voorkomen.

Dit jaar gaat ook zeker een mooi jaar worden. Ik ben ook erg blij met de aanschaf van mijn PlayStation 4, want hier komen de eerste drie maanden al een aantal gratis titels voor uit waar ik erg benieuwd naar ben. Verder komen er natuurlijk ook zat toptitels uit dit jaar, dus in mijn ogen is er genoeg om naar uit te kijken. Helaas moet ik het bij drie games houden, dus hieronder zie je de drie games waar ik het meest naar uitkijk!

Dying Light

Sinds dat ik de eerste gameplay zag van Dying Light, was ik meteen gepakt door deze game. De combinatie van free-running en zombies heb ik nog nooit terug kunnen vinden in bijvoorbeeld Dead Island of de zombiemodus van Call of Duty-games. Ik kan niet wachten totdat ik de wereld van deze game kan gaan verkennen. Aangezien je niet verplicht bent om alles volgens een bepaalde manier uit te voeren, heb je een enorme speelruimte. Je kunt dus allerlei doelen behalen op de manier die jij zelf bedenkt. Hiernaast heb je ook nog de multiplayer waarbij je zelf ook nog eens in de huid van een zombie kunt kruipen. Dit kan wel alleen als je de game pre-ordert, maar zelfs als je dat niet doet zal de multiplayer vast erg tof zijn. Ik vind dit alles zo ontzettend gaaf tonen en ik ben dus ook erg benieuwd naar de volledige game. Gelukkig hoef ik niet al te lang te wachten, want de game komt 30 januari al uit!

onbekend

Uncharted 4: A Thief's End

Een prachtig gebied, soepele animaties en next-gen characters! Het zit allemaal in Uncharted 4: A Thief's End. We kregen pas een dikke gameplaytrailer van vijftien minuten voorgeschoteld. Uit deze trailer bleek hoe mooi en strak de game er al uit ziet. We zien in die trailer hoe Nathan vijanden besluipt door bosjes en hoe hij een rots beklimt met een gevonden ijzer. Ik vind alleen al de details in de game perfect. De actie die de trailer toonde zag er ook veelbelovend uit. Zelf heb ik alleen deel twee van de serie gespeeld, maar misschien moet ik deel drie maar eens even starten voordat we deel vier in de winkels kunnen halen. Ik kan in ieder geval niet wachten totdat ik als Nathan Drake op pad mag in deze prachtige, maar erg gevaarlijke wereld.

onbekend

Silent Hills

Als PlayStation 4-eigenaar heb je vast wel eens de titel P.T. in de PlayStation Store voorbij zien komen. Wellicht heb je deze Playable Teaser, waar P.T. dus voor staat, zelfs gespeeld en weet je donders goed waar ik het over heb. P.T. is de teaser van de volledige game Silent Hills. Ik ben zelf erg gek op enge games en ik moet toegeven dat P.T. echt eng was. Ik kan bij dit soort games niet stoppen, want ook al ben ik doodsbang, ik moet gewoon verder. P.T. bracht voor zo'n korte teaser al zoveel met zich mee. Het zag er grafisch supergoed uit en qua mysterie en gameplay zat het helemaal snor. Ik ben erg benieuwd naar de volledige game. Ik heb zelfs gelezen dat Silent Hills ondersteuning krijgt voor Project Morpheus. Ultieme hartaanvallen dus. Helaas hebben we op een aantal vage beelden na maar weinig ervan gezien. Ik ben er nog niet eens zeker van of de game in 2015 verschijnt, maar dit hoop ik natuurlijk wel!

onbekend

Naar welke games kijken jullie dit jaar uit? Laat het ons vooral even weten!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?