Voorspelling: Uncharted: Golden Abyss

Het jaar 2011 is een mooi jaar voor de gamewereld geweest. Het jaar waarin de strijd tussen Call of Duty en Battlefield doorging, het jaar van de 3DS en jaar waarin kleinere games zich groot moesten houden onder de lading grote gametitels. Maarja, dat is verleden tijd en we gaan vol goede moed 2012 in. Mijn verwachtingen voor 2012:

PlayStation Vita

In 2012 zal de PlayStation Vita in Europa uitkomen. Ik heb hier heel veel zin in en verwacht er veel van. De honderden filmpjes van het apparaat die ik gezien heb zijn enkel een bevestiging. De line-up ziet er geweldig uit en daarmee komt deze handheld van Sony op een verdiende eerste plaats.

onbekend

Street Fighter X Tekken

Street Fighter X Tekken is een game waarbij twee van mijn lievelingsgames met elkaar gekruist worden. Ik heb er bij beide games veel uren op zitten en kon nooit echt kiezen welke ik de leukste vond. Nadat ik te horen kreeg dat deze games samenkwamen in één game kon ik mijn geluk dan ook niet meer op. Twee perfecte games in één verdient van mij een goede tweede plaats.

onbekend

Uncharted: Golden Abyss

Uncharted: Golden Abyss wordt voor mij de eerste game die ik op de Vita ga spelen. Het spel ziet er gelikt uit voor een handheld, komt direct uit met de Vita en zal daarom een voorbeeld zijn voor de volgende games die zullen komen. Deze game, waarvan ik veel verwachtingen heb, komt op een derde plaats.

onbekend

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?