Waarom is Hogwarts Legacy de meest geanticipeerde game van 2023?

Harry Potter heeft de wereld in zijn greep genomen en is plotsklap een wereldwijd fenomeen geworden. Of het nu via boeken, films games was/ is, veel gamers zijn opgegroeid met het lezen, kijken en spelen van Harry Potter-games. Jammer genoeg hebben veel van deze games nooit hun volledige potentie bereikt en waren gedoemd om te falen in hetgeen dat de films wel voor elkaar kregen… tot nu.

Nu de release in rasse schreden dichterbij komt voor Hogwarts Legacy PC, Xbox Series X/S en PS5, wordt de game nu al onthaald als meest geanticipeerde game van het jaar. Elke HP-fan is aan het wachten om op de Hogwarts Express te stappen en hun schooljaar op de School of Witchcraft and Wizardry te beginnen.

Hogwarts Legacy6

You’re a wizard!

De Harry Potter-franchise is altijd populair bij de video game-fans geweest en de komende release van Hogwarts Legacy lijkt gedoemd een groot evenement in de wereld van Harry Potter games te worden. Met zijn open wereld design ben je in staat om de volledige magie van het Harry Potter universum te verkennen.

Het hoofdkenmerk waar fans van Hogwarts Legacy enthousiast over zijn, is de mogelijkheid om je eigen personage te maken en aan te passen. Je zou haast verwachten dat je wederom in de rol van Harry Potter kruipt, maar dit keer ben je zelf de ster van de show. De game laat je een naam voor je personage, het uiterlijk en zelfs je favoriete Hogwarts house kiezen. Dit niveau van aanpassing is iets wat fans al jaren heeft beziggehouden en al jaren om gevraagd hebben en het is zeker een welkome optie!

Open de Chamber of Secrets

De makers van de game zeggen toe om een open-world ervaring te bieden, iets dat fans al een lange tijd willen hebben. Zelf ondanks het feit dat de afgelopen HP-games een volledig verkenbare Hogwarts hadden, hebben die games gefaald in het vangen van de ware magie van de wizarding world. Met Hogwarts Legacy kan je het kasteel ontdekken en iedere geheime locatie te bezem of op de rug van een fantastic beast ontdekken. Zo’n niveau van vrijheid en ontdekking is nog nooit gezien in een voorgaande Harry Potter game.

Hogwarts Legacy7

Creëer jouw eigen Legacy

Hogwarts is in beginsel een school en dat betekent dat je nog steeds naar lessen moet, spells moet leren en potions moet leren maken. Je moet lessen volgen zoals Bezweringen, potions en verdediging tegen de duistere magie. Spreuken geleerd in de lessen gaan je helpen tijdens de verkenning van Hogwarts en gedurende de strijd tegen vele vijanden. Welke spells je leert, is helemaal aan jou. Want je kunt jouw eigen pad kiezen tussen het licht en de duisternis. Meer dan dat, je keuzes zullen een indruk achterlaten en het is aan jou welke legende je creëert.

Voordat je de Hogwarts Express instapt…

…moet je wel nog even langs Diagon Ally om voorraad in te kopen. Voor gamers zijn het de digitale marktplaatsen zoals Eneba, waar je goedkopere abonnementen als een Xbox Game Pass PC (welke een goede geldbespaarder kan zijn op zowel PC als console), gift cards en games kunt kopen. Digitale marktplaatsen hebben alles wat een gamer nodig heeft.

Terwijl veel Harry Potter games toch een commercieel succes waren onder de fans, waren de meeste ervan niet in staat om een echte wizarding world ervaring te bieden. Van de avontuurlijke Harry Potter and the Philosopher’s Stone tot Harry Potter and The Deadly Hollows: Part 2 – HP-games hebben nooit hun volle potentie bereikt in de franchise. Maar als Hogwarts Legacy elke belofte levert die de ontwikkelaar heeft gemaakt, dan zal een droom werkelijkheid gemaakt worden voor elke Harry Potter fan op de planeet. Geen wonder dat het één van de meest geanticipeerde games van het jaar is.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?