Winacties: De vakjes bij nummer acht zijn open!

Geplaatst: 22 december 2020 20:00

Wow, wat gaat de tijd toch snel! We zijn al bij de onthulling van de laatste drie vakjes beland. Vandaag gaan we erachter komen wat de prijs achter nummer acht inhoudt!

De prijs is niet mis, want het gaat om een Turtle Beach Force Recon-koptelefoon voor de Xbox One! Deze koptelefoon is geoptimaliseerd voor de Xbox One, maar doet het natuurlijk ook op andere platformen zoals de pc en PlayStation 4! De tweede prijs is de Atlas Edge audio Enhancer-kabel voor pc. Met deze kabel kun je verschillende nieuwe functies aan je bestaande headset toevoegen, zoals Waves Nx 3D Audio. Dus mocht je toevallig nog een nieuwe headset nodig hebben, is het nu je kans om er één te winnen! Het enige wat je hoeft te doen voor deze prijs is een nummer 8 achter te laten in de reacties en je doet automatisch mee. De winnaars van alle prijzen worden na 31 december bekendgemaakt!

Je kan ook kans maken op een Nintendo-pakket, DiRT 5 voor de PlayStation 4, een pinnenset van Metro Redux, een Need for Speed: Heat-pet en een steelcase van South Park: The Fractured But Whole, Far Cry: New Dawn, The Division 2 of Watch Dogs 2, een figurine van Iron Harvest, F1 2020 voor de Xbox One of PlayStation 4 of één van de prijzen die nog onthuld moeten worden.

onbekend

Vergeet ook niet je stem uit te brengen op je favoriete game van 2020 voor de Gameliner Awards!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord