Winacties: De winnaars van de adventskalender zijn bekend!

Geplaatst: 13 februari 2021 12:00

In december maakten we elke dag richting Kerst een vakje open van de Gameliner adventskalender voor de Gameliner Awards. Hierin zaten prijzen die jullie, ons publiek, konden winnen. Nu is het tijd om alle winnaars van deze prijsvraag bekend te maken!

Vakje 1: Het Nintendo prijzenpakket

De eerste prijzen achter het eerste vakje was een Nintendo-pakket bestaande uit een pin van Isabelle uit Animal Crossing: New Horizons, een schetsboek van Mario Kart Live: Home Circuit en een t-shirt van Pikmin 3 Deluxe. De ideale prijs voor een Nintendo-fan!

De winnaar die deze prijzen mag ontvangen is: Robert Koops!

onbekend

Vakje 2: DiRT 5

De tweede prijs waarvoor je mee kon doen was een PlayStation 4-versie van de populaire arcade racegame DiRT 5. Met deze game kan je over verschillende banen racen. De game is ideaal voor fans van deze franchise en nieuwkomers.

De winnaar van deze prijs is: Reiverdemon!

onbekend

Vakje 3: De Metro Redux pinnenset

Prijs drie bevat een pinnenset van de First person shooter Metro Redux. Met deze prachtige set kan je laten zien dat je een echte fan bent van deze game, of dat je gewoon een goede smaak hebt.

Degene die deze pinnenset mag ontvangen is: Ilse!

onbekend

Vakje 4: De Need for Speed-pet

Het was voor velen geen verassing dat achter het vierde vakje een pet zat, maar dat het om een Need for Speed-pet ging is gelukkig nog wel een verassing gebleven. Dit hoofdeksel is ideaal om je hoofd af te dekken tijdens de zonnige maanden en laat je dat ook nog in stijl doen!

De pet gaat naar: Lara!

onbekend

Vakje 5: Een steelcase naar keuze

Bij de vijfde prijs krijgt de winnaar de mogelijkheid om één steelcase uit kiezen. De beschikbare cases waren van Far Cry: New Dawn, The Division 2, Watchdogs 2 en SouthPark The Fractured But Whole.

De winnaar van deze prijs is: Intersivety!

onbekend

Vakje 6: De Iron Harvest Figure

Achter het zesde vakje was echt een gave prijs te vinden, namelijk een figurine van een Diesel-Punk Mech uit de game Iron Harvest! Dit beeld is ideaal om je gamingbureau op te leuken of ergens in huis neer te zetten.

Het beeld gaat naar: Charles Hector!

onbekend

Vakje 7: F1 2020

Met de zevende prijs kan je op de PlayStation 4 of Xbox One op alle F1 parcours over de wereld racen met F1 2020. De winnaar ontvangt een versie van de game naar keuze en de mogelijkheid om even in de huid te kruipen van Max Verstappen!

De winnaar van deze prijs is: Maikel Frijters!

Vakje 8: De Turtle Beach Force Recon-koptelefoon en de Atlas Edge audio Enhancer

Achter het achtste vakje was een supergave koptelefoon en een audio enchancer te vinden. Met de Turtle Beach Force Recon-koptelefoon kan je optimaal naar de game soundtracks luisteren en de kwaliteit van de audio verbeteren met de Atlas Edge.

De koptelefoon en Atlas Edge gaan naar: Tobias Rieper!

onbekend

Vakje 9: De World of Tanks-bouwset

De negende prijs is een bouwset van World of Tanks. Met dit bouwpakket kan je de Cobi Small Army Sabaton Primo Victoria uit de game nabouwen. Dit is ideaal om alleen te doen of met familie als je zelf niet de handigste bent!

De bouwset gaat naar: Els Timmers!

onbekend

Vakje 10: Een Cynosa Lite gaming-toetsenbord

Het tiende vakje en de laatste prijs was een Cynosa Lite gaming-toetsenbord van Razer. Dit toetsenbord heeft verschillende functies om gamers in hun behoeftes te voorzien. Zo is de Cynosa Lite morsbestendig, wat wil je nog meer!

De laatste winnaar van de adventskalender is: JButter

onbekend

Alle winnaars van harte gefeliciteerd met jullie prijzen! Als jullie contact opnemen met prijsvraag@gameliner.nl, aangeeft welke prijs je gewonnen hebt en wat het adres is waar de prijs naartoe gestuurd moet worden, dan komt je prijs snel jouw kant op.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord