Winacties: Eerste vakjes Gameliner Adventskalender geopend!

Rondom de Gameliner Awards kun jij ook nog eens een heleboel prijzen winnen. Dit jaar doen we het anders dan andere jaren en hebben we een heuse adventskalender gemaakt.

Ja ja, vandaag is het zover en openen we het eerste vakje in onze toffe-prijzen-adventskalender. Want waarom zou je voor chocolaatjes gaan als je ook een berg gave goodies kunt weggeven toch? De eerste prijs is dus bekend. De vakjes met nummer een zijn nu onthuld, dus je kunt al een deel zien van wat er te winnen valt en dat is niet mis. De eerste prijzen zijn namelijk een pin van Isabelle uit Animal Crossing: New Horizons, een schetsboek van Mario Kart Live: Home Circuit en een t-shirt van Pikmin 3 Deluxe. Drie in één klap dus! Laat in de reacties weten welk nummer jij graag wil winnen. Na 31 december worden de winnaars bekendgemaakt!

onbekend

O ja, heb jij al gestemd op je favoriete game van 2020? Nee? Snel even doen dan!

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?