Winacties: Ga gamend het nieuwe jaar in met dit game-pakket

Het is aftellen geblazen. Nog even en we stappen pardoes 2020 in. Maar voor het zover is hebben we nog een aantal vette weggeefacties en dit is er een van. Een gamepakket om het jaar goed mee van start te gaan.

In samenwerking met Koch Media hebben we een mooi pakket samengesteld om jouw jaar goed te laten beginnen. Met games als GRID, Planetfall: Age of Wonders, F1 2019 Legends Edition, Darksiders III, The Surge 2, Total War: Warhammer II en meer zit je zeker gebeiteld. Zoals je van ons gewend bent vragen wij er niet al te veel voor terug. Geef gewoon antwoord op de volgende vraag en dan maak je al kans op dit supergave pakket.

Wat is jouw goede voornemen op het gebied van gamen?

onbekend

Deponeer je antwoord in de reacties. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?