Winacties: Gameliner Awards Advents

Ieder jaar organiseren wij rondom de Gameliner Awards toffe acties waarbij je veel prijzen kunt winnen en dit jaar is dat natuurlijk niet anders. Sterker nog, we hebben dit keer een heuse adventskalender gemaakt.

De Gameliner Awards zijn momenteel in volle gang en er zijn al veel stemmen uitgebracht, maar jouw stem kan doorslaggevend zijn voor het eindresultaat. Zorg er dus voor dat je stemt op jouw favoriete game van 2020. Tijdens de awards geven we ook altijd heel veel toffe prijzen weg en dit jaar pakken we dat op een leuke manier aan. We hebben namelijk een adventskalender gemaakt en vanaf morgen kun jij meedoen en kans maken op heel veel toffe prijzen. Welke prijzen het zijn? Dat ontdek je pas als een bepaald vakje open gaat. Hieronder zie je alvast de volledig gesloten adventskalender.
Jij kan aangeven welke prijs je wilt winnen door het nummer in het reactieveld achter te laten. De gelijke nummers horen bij elkaar. Elke dag wordt een vakje geopend. De winnaars worden na 31 december bekendgemaakt. Dus doe vanaf morgen mee en win gave prijzen!

onbekend

O, en als je nog niet gestemd hebt op jouw favoriete game van het afgelopen jaar dan moet je dat nog wel even doen, he!? Dit kan je hiernaast doen aan de rechterkant.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?