Winacties: Gameliner Awards Advents

Geplaatst: 14 december 2020 18:20
Aangepast: 14 december 2020 19:24
-

Ieder jaar organiseren wij rondom de Gameliner Awards toffe acties waarbij je veel prijzen kunt winnen en dit jaar is dat natuurlijk niet anders. Sterker nog, we hebben dit keer een heuse adventskalender gemaakt.

De Gameliner Awards zijn momenteel in volle gang en er zijn al veel stemmen uitgebracht, maar jouw stem kan doorslaggevend zijn voor het eindresultaat. Zorg er dus voor dat je stemt op jouw favoriete game van 2020. Tijdens de awards geven we ook altijd heel veel toffe prijzen weg en dit jaar pakken we dat op een leuke manier aan. We hebben namelijk een adventskalender gemaakt en vanaf morgen kun jij meedoen en kans maken op heel veel toffe prijzen. Welke prijzen het zijn? Dat ontdek je pas als een bepaald vakje open gaat. Hieronder zie je alvast de volledig gesloten adventskalender.
Jij kan aangeven welke prijs je wilt winnen door het nummer in het reactieveld achter te laten. De gelijke nummers horen bij elkaar. Elke dag wordt een vakje geopend. De winnaars worden na 31 december bekendgemaakt. Dus doe vanaf morgen mee en win gave prijzen!

onbekend

O, en als je nog niet gestemd hebt op jouw favoriete game van het afgelopen jaar dan moet je dat nog wel even doen, he!? Dit kan je hiernaast doen aan de rechterkant.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord