Winacties: Het grote giveaway overzicht

Wanneer het einde van het jaar aanbreekt, is het bij Gameliner feest. Niet alleen om terug te blikken op wederom een fantastisch gamejaar, maar ook op wat er nog komen gaat. Het jaar gaat veelal rustig van start, maar wij willen die periode voor je overbruggen. Gameliner geeft namelijk in samenwerking met diverse uitgevers behoorlijk wat prijzen weg. In de aanloop naar 2020 zijn er weer behoorlijk wat verschenen en het kan dan ook gewoon zo zijn dat je wat over het hoofd hebt gezien. Geen paniek, hierbij een overzicht van de openstaande prijsvragen!

onbekend

Openstaande giveaways

Gesloten giveaways

Heb jij al meegedaan? Of beter nog, heb jij wat gewonnen? Laat het weten in de reacties. Meedoen aan de prijsvragen kan alleen via bovenstaande linkjes. Wacht niet te lang, anders gaat iemand anders er mee vandoor!

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?