Winacties: Het grote giveaway overzicht

Geplaatst: 31 december 2019 10:20
Aangepast: 31 december 2019 15:17

Wanneer het einde van het jaar aanbreekt, is het bij Gameliner feest. Niet alleen om terug te blikken op wederom een fantastisch gamejaar, maar ook op wat er nog komen gaat. Het jaar gaat veelal rustig van start, maar wij willen die periode voor je overbruggen. Gameliner geeft namelijk in samenwerking met diverse uitgevers behoorlijk wat prijzen weg. In de aanloop naar 2020 zijn er weer behoorlijk wat verschenen en het kan dan ook gewoon zo zijn dat je wat over het hoofd hebt gezien. Geen paniek, hierbij een overzicht van de openstaande prijsvragen!

Openstaande giveaways

Gesloten giveaways

Heb jij al meegedaan? Of beter nog, heb jij wat gewonnen? Laat het weten in de reacties. Meedoen aan de prijsvragen kan alleen via bovenstaande linkjes. Wacht niet te lang, anders gaat iemand anders er mee vandoor!

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord