Winacties: Het laatste vakje van de adventskalender is open!

Het moment is aangebroken om het allerlaatste vakje van de Gameliner Awards adventskalender te openen. Daarachter is een prijs te vinden die zeker niet mis is!

Het gaat om een Cynosa Lite gaming-toetsenbord van het merk Razer. Dit toetsenbord heeft de nodige handigheden voor pc-gamers. Zo heeft het een morsbestendig ontwerp, zachte gevoerde gaming niveau toetsen, Razer Chroma achtergrondverlichting en nog veel meer! Dus was jij toevallig op zoek naar een nieuw toetsenbord? Dan kan je hier meedoen om er één te winnen! Om kans te maken op dit mooie toetsenbord hoef je alleen maar een nummer 10 in de reacties achter te laten en je doet al mee. De winnaars van alle prijzen worden na 31 december bekendgemaakt!

Je kan ook meedoen voor één van de andere prijzen. Die bestaan uit: een Nintendo-pakket, DiRT 5 voor de PlayStation 4, een pinnenset van Metro Redux, een Need for Speed-pet,een steelcase naar keuze, een Iron Harvest figurine, F1 2020 voor de Xbox One of PlayStation 4, een Turtle Beach Force Recon-koptelefoon of een World of Tanks bouwpakket!

onbekend

Vergeet trouwens ook niet nog je stem uit te brengen op jouw favoriete game van 2020 voor de Gameliner Awards!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?