Winacties: Het laatste vakje van de adventskalender is open!

Geplaatst: 24 december 2020 20:00
Aangepast: 24 december 2020 22:34
-

Het moment is aangebroken om het allerlaatste vakje van de Gameliner Awards adventskalender te openen. Daarachter is een prijs te vinden die zeker niet mis is!

Het gaat om een Cynosa Lite gaming-toetsenbord van het merk Razer. Dit toetsenbord heeft de nodige handigheden voor pc-gamers. Zo heeft het een morsbestendig ontwerp, zachte gevoerde gaming niveau toetsen, Razer Chroma achtergrondverlichting en nog veel meer! Dus was jij toevallig op zoek naar een nieuw toetsenbord? Dan kan je hier meedoen om er één te winnen! Om kans te maken op dit mooie toetsenbord hoef je alleen maar een nummer 10 in de reacties achter te laten en je doet al mee. De winnaars van alle prijzen worden na 31 december bekendgemaakt!

Je kan ook meedoen voor één van de andere prijzen. Die bestaan uit: een Nintendo-pakket, DiRT 5 voor de PlayStation 4, een pinnenset van Metro Redux, een Need for Speed-pet,een steelcase naar keuze, een Iron Harvest figurine, F1 2020 voor de Xbox One of PlayStation 4, een Turtle Beach Force Recon-koptelefoon of een World of Tanks bouwpakket!

onbekend

Vergeet trouwens ook niet nog je stem uit te brengen op jouw favoriete game van 2020 voor de Gameliner Awards!

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord