Winacties: Het vijfde vakje van de adventskalender is nu open!

Rondom de Gameliner Awards kun jij ook nog eens een heleboel prijzen winnen. Dit jaar doen we het anders dan andere jaren en hebben we een heuse adventskalender gemaakt!

We zijn nu officieel op de helft met het openen van de vakjes die bij nummer vijf horen. Daarachter zijn steelcases te vinden voor de games: Far Cry: New Dawn, The Division 2, Watchdogs 2 en SouthPark The Fractured But Whole te vinden. De winnaar mag één van deze steelcases uitkiezen naar keuze. Dus mocht je een grote fan zijn van een van deze games en zo'n steelcase willen hebben, grijp dan nu je kans! Het enige wat je hoeft te doen is een nummer 5 achter te laten in de reacties en je doet automatisch mee. Alle winnaars worden na 31 december bekendgemaakt!

Je kan ook meedoen voor een Nintendo-pakket, DiRT 5 voor de PlayStation 4, een pinnenset van Metro Redux, een Need for Speed-pet of één van de prijzen die nog onthuld moeten worden.

onbekend

O ja, heb jij al gestemd op je favoriete game van 2020? Nee? Snel even doen dan!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?