Winacties: Neem het recht in eigen handen met dit gave The Equalizer 2 prijzenpakket

Denzel Washington heeft flink wat toffe films op zijn naam staan, zo ook The Equalizer. Liefhebbers kunnen hun hart op halen want The Equalizer 2 is sinds 16 augustus te zien in de bioscoop. Alsof dat nog niet genoeg reden tot een feestje is geven wij ook nog een tof Equalizer 2 prijzenpakket weg!

Door deel te nemen aan deze prijsvraag maak jij kans op twee vrijkaarten voor The Equalizer 2, voor jou en jouw partner in crime. Met het gave t-shirt dat ook bij dit pakket zit, ga je in ieder geval in stijl de bioscoop binnen. And last but not least, mocht je telefoon na de twee uur durende film zo goed als leeg zijn, een powerbank om je telefoon net weer even een boost te geven. Nu hoor ik je denken: 'Wat moet ik ervoor doen?'. Nou heel simpel, het enige wat je ervoor hoeft te doen is hieronder een reactie achterlaten!

PRIJSVRAAG IS GESLOTEN, BEDANKT VOOR HET MEEDOEN! DE WINNAAR WORDT BENADERD VIA DM

onbekend

De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?