Winacties: Win 2 vrijkaartjes van Skycraper

Geplaatst: 17 juli 2018 12:00
Aangepast: 23 juli 2018 14:10

Dwayne "The Rock" Johnson schittert wederom in een knaller van een actiefilm. FBI agent Will Sawyer (Johnson) moet tijdens zijn reis in Hongkong dealen met een complot dat hem in de val lokt en zijn familie zien te redden uit de hoogste wolkenkrabber van de stad. Oja, die wolkenkrabber staat ook nog eens in lichterlaaie. Sawyer krijgt dus letterlijk het vuur aan de schenen gelegd.

De film is sinds 12 juli te bezichtigen in Neerlands bioscoop en voor diegenen die de kraker nog niet gezien hebben, hebben wij wat leuks! Om het hoofd koel te houden, geven wij een kekke waterfles, een vuur resistent shirt, en twee vrijkaarten van de film weg! Wil jij winnen? Geef dan in de reacties antwoord op de volgende vraag:

Wat is volgens jou het mooiste gebouw ter wereld?

Check ook onze Facebook-pagina, daar maak je namelijk extra kans!

Voornaam
E-mail
Je Discord-gebruikersnaam (waarmee je op ons Discord-kanaal geregistreerd bent)
Lees de voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord