Winacties: Win 2 vrijkaartjes van Skycraper

Dwayne "The Rock" Johnson schittert wederom in een knaller van een actiefilm. FBI agent Will Sawyer (Johnson) moet tijdens zijn reis in Hongkong dealen met een complot dat hem in de val lokt en zijn familie zien te redden uit de hoogste wolkenkrabber van de stad. Oja, die wolkenkrabber staat ook nog eens in lichterlaaie. Sawyer krijgt dus letterlijk het vuur aan de schenen gelegd.

De film is sinds 12 juli te bezichtigen in Neerlands bioscoop en voor diegenen die de kraker nog niet gezien hebben, hebben wij wat leuks! Om het hoofd koel te houden, geven wij een kekke waterfles, een vuur resistent shirt, en twee vrijkaarten van de film weg! Wil jij winnen? Geef dan in de reacties antwoord op de volgende vraag:

Wat is volgens jou het mooiste gebouw ter wereld?

onbekend

Check ook onze Facebook-pagina, daar maak je namelijk extra kans!

De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?