Winacties: Win 6 maanden Xbox Game Pass

Heb je je backlog weer een beetje bij kunnen werken de afgelopen periode? Dat is mooi! Want in samenwerking met Microsoft geven wij zes maanden Xbox Game Pass weg!

De Xbox Game Pass geeft toegang tot een grote hoeveelheid games die je naar hartenlust kunt spelen. Ook veel Xbox-games die nog uit moeten komen zijn vanaf de eerste dag speelbaar via Xbox Game Pass. Ideaal natuurlijk! Het komende half jaar hoef jij je niet te vervelen want als je meedoet dan maak je kans op zes maanden Xbox Game Pass. Wat je daarvoor moet doen? Even antwoord geven op onderstaande vraag!

Welke game uit de Xbox Game Pass wil jij het liefst spelen?

onbekend

Laat je reactie hieronder achter. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?