Winacties: Win bioscoopkaarten voor de Gran Turismo film

Geplaatst:

Games en films gaan tegenwoordig hand in hand. Sony doet graag een duit in het zakje en brengt de Gran Turismo film uit. Wij geven kaartjes weg en vandaag lees je hier hoe je mee kan doen!

Wat valt er te winnen?

Racefans en PlayStation-fans doen er wijs aan om de aankomende film van Sony te checken. Gran Turismo is de volgende gameserie die het grote doek mag betreden. In deze razendsnelle actiefilm volg je het succesverhaal over Jann Mardenborough die als tiener dankzij zijn Gran Turismo gameskills een reeks Nissan-wedstrijden won en zo een echte professionele autocoureur werd.

Hoe doe ik mee?

Haast je met gepaste spoed richting de Discord server van Gameliner, voeg je bij onze gezellig club en begeef je richting het #giveaways kanaal. Daar staat een post op je te wachten en het enige dat jij hoeft te doen om kans te maken is op die post te reageren met een raceauto emoticon. Als je dat hebt gedaan loot je automatisch mee voor de prijzen. Zien we je snel op onze Discord server? Top! Let wel op, want deze prijsvraag loopt t/m 14 augustus.

gran turismo movie prijsvraag1

De Gran Turismo film is te bewonderen in de bioscopen vanaf 10 augustus.

Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord