Winacties: Win bioscoopkaarten voor The Grudge

Geplaatst: 7 januari 2020 15:00
Aangepast: 17 januari 2020 15:50

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 17-01-2020. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Niet schrikken! Ga even zitten en pak er lekker een dekentje bij. Nee, het is goed nieuws dat wij dit keer brengen. Wij geven namelijk bioscoopkaarten weg voor een heerlijk avondje griezelen met The Grudge die vanaf 9 januari in de bioscoop draait.

Nog altijd heb ik nachtmerries van die ene keer dat ik The Grudge keek als jongvolwassen kereltje. Wat allemaal begon met een Japanse serie uit 1998, genaamd: Ju-On, groeide uit tot een waar fenomeen. In 2004 kreeg de serie zelfs een Amerikaanse remake. Een lange tijd bleef het stil rondom dit griezelige verhaal, maar vanaf vandaag, 7 januari, krijgt de franchise een wederopstanding. John Cho en Tara Westwood durven het namelijk aan om een vervloekt huis te betreden, wat volgt is een horror experience waar ik mijn handen niet aan wil branden. Wil jij echter wel deze film op het witte doek checken? Doe dan mee met deze prijsvraag door onderstaande vraag te beantwoorden.

Welke film is beter? Het Japanse Ju-On of het Amerikaanse The Grudge?

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 13-01-2020. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord