Winacties: Win bioscoopkaarten voor The Grudge

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 17-01-2020. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Niet schrikken! Ga even zitten en pak er lekker een dekentje bij. Nee, het is goed nieuws dat wij dit keer brengen. Wij geven namelijk bioscoopkaarten weg voor een heerlijk avondje griezelen met The Grudge die vanaf 9 januari in de bioscoop draait.

Nog altijd heb ik nachtmerries van die ene keer dat ik The Grudge keek als jongvolwassen kereltje. Wat allemaal begon met een Japanse serie uit 1998, genaamd: Ju-On, groeide uit tot een waar fenomeen. In 2004 kreeg de serie zelfs een Amerikaanse remake. Een lange tijd bleef het stil rondom dit griezelige verhaal, maar vanaf vandaag, 7 januari, krijgt de franchise een wederopstanding. John Cho en Tara Westwood durven het namelijk aan om een vervloekt huis te betreden, wat volgt is een horror experience waar ik mijn handen niet aan wil branden. Wil jij echter wel deze film op het witte doek checken? Doe dan mee met deze prijsvraag door onderstaande vraag te beantwoorden.

Welke film is beter? Het Japanse Ju-On of het Amerikaanse The Grudge?

onbekend

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 13-01-2020. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?