Winacties: Win de blu-ray boxset van IT

Geplaatst:

De horrorclown IT is terug, want IT: Chapter Two is vanaf nu verkrijgbaar op vod, blu-ray en dvd. Laat de rode ballonnen maar los, want jij kunt de blu-ray boxset winnen!

Vorig jaar verscheen IT: Chapter Two in de bioscopen. De kans is groot dat je deze in de bioscoop hebt gekeken, maar als je het destijds niet aandurfde dan is hier je herkansing. Wij geven in samenwerking met Warner Bros. namelijk de blu-ray boxset van de films weg. Zowel deel 1 als deel 2 zitten in deze box, dus dubbel griezelplezier voor de liefhebber. Winnen gaat niet zomaar, want je moet er natuurlijk wel iets voor doen. Geef antwoord op de volgende vraag om kans te maken op deze films.

Waar ben jij het meest bang voor?

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 03-02-2020. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord