Winacties: Win de film Bumblebee op bluray

Doe mee met onze giveaway en maak kans op de film Bumblebee op bluray. Deze film draait volledig om de Transformer Bumblebee en was vorig jaar te zien in de bioscoop.

De live-action film is geregisseerd door Travis Knight en is geschreven door Christina Hodson. De cast bestaat onder andere uit Dylan O'Brien (Bumblebee), Hailee Steinfeld (Charlie Watson), Peter Cullen (Optimus Prime) en John Cena (Jack Burns). Heb jij vorig jaar geen kans gezien om Bumblebee in de bioscoop te aanschouwen of kun je er simpelweg geen genoeg van krijgen? Doe dan mee met deze prijsvraag en maak kans op een bluray van de film. Het enige dat je hoeft te doen om in aanmerking te komen voor deze gave prijs, is ons een mailtje sturen naar onderstaand adres.

Laat ons via de mail weten dat je deze prijs graag wil winnen

onbekend

De prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaar wordt door ons benaderd.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?