Winacties: Win Detective Pikachu op blu-ray

Heb je Detective Pikachu in de bioscopen gemist? Geen paniek! Want wij geven de blu-ray van Detective Pikachu weg en jij kunt dus kans maken om deze te winnen.

Deze week verschijnt Detective Pikachu op blu-ray en om die gelegenheid extra feestelijk te maken geven wij deze weg. Tim Goodman en Detective Pikachu gaan samen op onderzoek uit en komen tijdens hun zoektocht allerlei Pokémon tegen. Volg hun avontuur lekker vanuit je luie stoel en geniet van wat regisseur Rob Letterman op het witte doek heeft getoverd. Meedingen naar deze toffe prijs is eenvoudig. Vertel ons waarom jij deze prijs graag in huis wil.

onbekend

Laat ons in de reacties weten waarom jij de Detective Pikachu blu-ray graag wil winnen. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?