Winacties: Win deze moddervette Assassin's Creed figurine

Jij maakt nu kans om een moddervette Assassin's Creed Figurine te winnen! De langverwachte Assassin's Creed film draait namelijk vanaf 5 januari in menig bioscoop, en om dat te vieren geven wij in samenwerking met Ubisoft deze vette figurine van Assassin's Creed aan één van jullie weg!

De figurine is een gedetailleerde weergave van mede-hoofdrolspeelster Maria. Wij zijn afgelopen maand wederom naar Italië afreist om daar flink wat Tempeliers af te slachten in Assassin's Creed: The Ezio Collection. Aangezien we nu helemaal in de stemming zijn, sluipt menig redactielid de bioscoop in om de film, met onder andere: Michael Fassbender, te checken.

onbekend

Om deze figurine in de kast te krijgen hoef je niet veel te doen. Geef in onderstaand reactieveld antwoord op de volgende vraag:

Van welk gebouw zou jij het liefst in een hooibaal springen?

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?