Winacties: Win Doctor Sleep op Blu-ray

Geplaatst: 12 maart 2020 12:00

Kan je de slaap maar niet vatten? Geen nood, je hoeft namelijk nog niet te slapen als je Doctor Sleep op Blu-ray wint!

The Shining heeft een waardige opvolger gevonden in Doctor Sleep. Deze thriller gaat gegarandeerd onder je huid zitten. Met Ewan McGregor in de hoofdrol is het genieten geblazen! Dit keer speelt hij echter geen Jedi...Ben jij klaar voor deze spannende film? Kan jij een sterk staaltje geschreven werk van Stephen King wel waarderen? Beantwoord dan deze vraag:

In welk jaar kwam Doctor Sleep origineel uit?

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 17-03-2020. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord