Winacties: Win een American Made-prijzenpakket

Van een ritselende piloot naar een undercover agent voor de CIA. Het klinkt als een bizarre loopbaan die verzonnen is voor een film. Toch hebben we het over de waargebeurde levensloop van de Amerikaan Barry Seale, die in de jaren '80 gerekruteerd werd om een van de grootste geheime operaties in de Amerikaanse geschiedenis uit te voeren.

De film American Made is gebaseerd op het verhaal van deze Amerikaan. Met een ijzersterk verhaal en een sterren cast, die onder andere bestaat uit Tom Cruise en Domhnall Gleeson, kan je haast niets anders zeggen dan dat dit hoogstwaarschijnlijk een succes gaat worden. Vanaf 31 augustus is de film in de bioscoop te zien en om dit spektakel te vieren mogen wij een prijzenpakket weggeven!

onbekend

Wil jij kans maken op dit prijzenpakket? Laat ons dan in onderstaand reactieveld weten dat je mee wil doen aan de prijsvraag! Vergeet niet onze Facebook-pagina te checken, daar is namelijk extra kans te maken op dit goodiepakket!

onbekend

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?