Winacties: Win een Atomic Blonde giftbox

Wat krijg je als je Charlize Theron's verleidelijke persoon, vechtsporten en flink wat wapens combineert? Precies, Atomic Blonde. De nieuwe spionagefilm draait momenteel in de Amerikaanse bioscoop en de lovende recensies beloven veel goeds. Wanneer MI6-agente Lorraine Broughton (Theron) op een solo missie naar Berlijn wordt gestuurd, ontmoet ze de lokale dienstdoener, David Percieval (James McAvoy). Een probleem, de koude oorlog is in volle gang, een eenvoudige klus wordt het dus zeker niet!

Wil jij nou volledig in stijl naar de film? Dan hebben we hier een goedgevulde giftbox voor je klaarliggen. De giftbox bevat onder andere: een USB-stick, een sleutelhanger en een dikke zonnebril!

onbekend

Wil jij je nou ook helemaal een badass MI6-agent voelen? Laat ons dan in onderstaand reactieveld weten dat je wil meedoen aan de prijsvraag! Vergeet niet onze Facebook-pagina te checken, daar is namelijk extra kans te maken op deze giftbox!

onbekend

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?