Winacties: Win een Baby Driver prijzenpakket

Een jongen genaamd Baby, die meester is in het besturen van auto's, werkt voor een criminele bende als chauffeur van de vluchtauto's. Wanneer hij het meisje van zijn dromen ontmoet, staat hij erop om een punt achter zijn criminele bestaan te zetten. Hij wordt echter gedwongen om deel te nemen aan een overval, die zomaar eens zijn vrijheid, leven en grote liefde op het spel kan zetten.

In auto's vluchten voor de politie, het lijkt wel een game! Toch hebben we het over Baby Driver die vanaf 29 juni in de Nederlandse bioscoopzalen draait. Om de release van de film te vieren geven wij een prijzenpakket weg waarmee jij jezelf tot een echte 'Baby Driver' kan omtoveren.

onbekend

Wil je kans maken op het Baby Driver prijzenpakket? Dat kan door simpelweg hieronder een reactie achter te laten. Bekijk ook even onze Facebook-pagina, want daar kan je nog eens extra kans maken op dit prijzenpakket!

Deze winactie is afgelopen, je kunt niet meer meedoen.

Bij deelname aan deze winactie ga je akkoord met onze algemene voorwaarden voor prijsvragen en winacties. .

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?