Winacties: Win een Blockers goodiepakket met vrijkaarten en shirts

Uit eigen ervaring kan ik vertellen dat ouders het erg moeilijk vinden om diens kinderen wat privacy te gunnen. De ouders in de nieuwe biOScoopfilm Blockers gaan alleen wel erg ver. De komedie van producent Seth Rogen verschijnt op 19 april in de Nederlandse biOScoop en wij willen dat jij daar in stijl heen gaat!

onbekend

In Blockers zetten drie ouders alles op alles om de maagdelijkheid van hun dochters te beschermen. Tieners blijven echter tieners, dus makkelijk gaat het zeker niet zijn. Wil jij zien of het deze letterlijke cockblockers lukt? Mooi, want wij geven twee vrijkaarten plus bijpassende shirts weg! Wil jij dit prijzenpakket winnen? Geef dan in de reacties antwoord op de volgende vraag:

Wat zou jij doen als je in de schoenen van de ouders stond?

Check ook onze Facebook-pagina, daar maak je namelijk extra kans! Succes!

onbekend

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?