Winacties: Win een Blockers goodiepakket met vrijkaarten en shirts

Geplaatst: 12 april 2018 17:00
Aangepast: 14 juni 2018 14:00
-

Uit eigen ervaring kan ik vertellen dat ouders het erg moeilijk vinden om diens kinderen wat privacy te gunnen. De ouders in de nieuwe biOScoopfilm Blockers gaan alleen wel erg ver. De komedie van producent Seth Rogen verschijnt op 19 april in de Nederlandse biOScoop en wij willen dat jij daar in stijl heen gaat!

In Blockers zetten drie ouders alles op alles om de maagdelijkheid van hun dochters te beschermen. Tieners blijven echter tieners, dus makkelijk gaat het zeker niet zijn. Wil jij zien of het deze letterlijke cockblockers lukt? Mooi, want wij geven twee vrijkaarten plus bijpassende shirts weg! Wil jij dit prijzenpakket winnen? Geef dan in de reacties antwoord op de volgende vraag:

Wat zou jij doen als je in de schoenen van de ouders stond?

Check ook onze Facebook-pagina, daar maak je namelijk extra kans! Succes!

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer