Winacties: Win een blu-ray van Tomb Raider

Geplaatst: 12 juli 2018 12:00
Aangepast: 13 juli 2018 17:56

De lekkerste gamebabe heeft weer mogen schitteren op het witte doek. Dit keer was het niet Angelina Jolie, maar Alicia Vikander die de rol van Lara Croft in Tomb Raider mocht vertolken. De gritty reboot is nu verschenen op blu-ray en wij geven een exemplaar aan onze bezoekers weg!

De reboot volgt het verhaal van een jonge Lara die tegen alle verwachtingen in een echte avonturier wordt. Na zeven jaar gewacht te hebben op haar verloren vader neemt Lara het heft in eigen handen om te eindigen op een mysterieus eiland. Wat volgt is een rollercoaster vol actie en de transformatie van onzeker meisje naar echte Tomb Raider. De film is inmiddels niet meer te bewonderen in de bioscoop, maar wel middels een blu-ray schijfje. Wil jij winnen? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

Wat is jouw favoriete eiland?

Check ook even onze Facebook-pagina, daar maak je namelijk ook kans!

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord