Winacties: Win een Cartoon Network Pakket

Geplaatst: 16 mei 2020 14:00
Aangepast: 16 mei 2020 22:27

Kun jij maar niet genoeg krijgen van het Cartoon Network? Dan hebben wij bij Gameliner in samenwerking met De Toyboys uit Haarlem een leuke prijs voor je!

Aanstaande maandag, 18 mei om 17:50 uur gaat de nieuwe show Thunder Cats Brul in premiere op Cartoon Network en jij kunt bij ons een Thunder Cats Brul figurine winnen! Dat is zeker ziek, ik weet het. Maar dat is nog niet alles! In dit pakket zit namelijk ook een Adventure Time Poncho (voor volwassenen), een Cartoon Network T-shirt (M) en een We Bare Bears Tas. Ideaal voor de liefhebber. Hoe win je dit prachtige pakket? Beantwoord dan de volgende vraag.

Wat is je favoriete Cartoon Network show?

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 24-05-2020. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord