Winacties: Win een Flatliners hoodie

Je hart vrijwillig stil laten zetten. Klinkt gestoord, maar vijf geneeskunde studenten uit de nieuwe film Flatliners doen dit continu voor een gevaarlijk experiment. Met hun onderzoek willen ze achterhalen wat er gebeurt wanneer je dood gaat. Door een korte tijd hun hart stop te zetten, krijgen ze inzicht in het proces van leven naar dood. Wat ze echter niet weten is dat naarmate ze de experimenten gevaarlijker maken, ze een deur openen naar de wereld van het leven na de dood.

Op 9 november verschijnt Flatliners in de Nederlandse bioscopen. Om dit te vieren geven wij een heuse Flatliners-hoodie weg!

onbekend

Wil jij kans maken op dit prijzenpakket? Laat ons dan in onderstaand reactieveld weten dat je mee wil doen aan de prijsvraag! Vergeet niet onze Facebook-pagina te checken, daar is namelijk extra kans te maken op een hoodie.

onbekend

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?