Winacties: Win een gaaf Birds of Prey-pakket

Birds of Prey draait vanaf 6 februari op het witte doek en jij kan daarheen! In samenwerking met Warner Bros. geven we vrijkaartjes en toffe goodies weg voor Birds of Prey.

Harley Quinn is terug! Margot Robbie kruipt opnieuw in de rol van de verstrooide psychiater, die weg is gegaan van haar geliefde Mister J. Al heeft ze daar naar eigen zeggen niet al te veel last van. Samen met Black Canary, The Huntress en Renee Montoya vormt ze de Birds of Prey en nemen ze het op tegen Roman Sionis, die beter bekend is als Black Mask. Deze spin-off van Suicide Squad uit 2016 is mede geregisseerd door Margot Robbie. Wij hebben in samenwerking met Warner Bros. een tof prijzenpakket voor je samengesteld zodat jij goed uitgerust kan genieten van deze nieuwe film. Stuur ons jouw antwoord op de volgende vraag.

Wat is jouw favoriete personage uit het DC-universum?

onbekend

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 09-02-2020. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?