Winacties: Win een gaaf Rainbow Six Siege prijzenpakket

Rainbow Six Siege masterminds opgelet, want in samenwerking met Ubisoft geven wij deze week een gaaf Rainbow Six Siege prijzenpakket weg onder onze bezoekers.

Met dit prijzenpakket ben je meer dan klaar om je Rainbow Six Siege prestaties naar een hoger niveau te tillen. Het pakket bestaat uit een Rainbow Six Siege Operator shirt (Maat L), Rainbow Six Siege pet, Rainbow Six Siege notitieboekje en een Rainbow Six Siege poster voor boven je bed, zodat je je ook 's nachts kunt focussen op je favoriete shooter. Wat je moet doen om kans te maken op deze gave prijs? Simpel, laat ons in de reacties weten waarom jij dit pakket nodig hebt.

onbekend

Laat hieronder je reactie achter. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?