Winacties: Win een goodiepakket en vrijkaarten voor de nieuwe Power Rangers-film

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

De nieuwe Power Rangers-film staat op het punt van verschijnen en wij kunnen eerlijk gezegd niet wachten. Jong en oud, we zijn er allemaal mee opgegroeid. Of het nou de Mighty Morphin-, de Zeo-, de Time Force-, of de Samurai Rangers zijn, de Power Rangers zijn altijd bazen.

Op 23 maart aanstaande vullen de bioscoopzalen zich met nostalgie. In deze film zien we de Mighty Morphin Rangers (mijn persoonlijke favoriet) in een nieuw jasje. Om dit heugelijke feit te vieren mogen wij leuke spulletjes weggeven. Winnaars van deze prijsvraag slepen een vette sleutelhanger, een officiële Power Rangers pop (30cm) en twee kaarten voor de film in de wacht!

Wil jij kans maken op één van deze pakketten? Geef dan antwoord in onderstaand reactieveld op de volgende vraag:

Welke Power Ranger wilde jij altijd zijn?

Go Go beantwoord die vraag om direct kans te maken! Wij zien je in ieder geval op 23 maart in de bios. Succes!

Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Lees meer