Winacties: Win een longsleeve shirt van The Snowman

The Snowman is een gezellige kerstfilm zou je denken, nou niet dus. We hebben het namelijk over een heuse thriller. The Snowman is gebaseerd op de bestseller van de Noorse schrijver Jo Nesbø en gaat over een seriemoordenaar die te werk gaat onder de naam "The Snowman". Hoofddetective Harry Hole (Michael Fassbender) en zijn briljante nieuwe collega (Rebecca Ferguson) moeten de lugubere dader opsporen voordat het begint te sneeuwen en hij zijn werk voort kan zetten.

Op 2 november gaat de zoektocht naar "The Snowman" beginnen, want dan verschijnt de film in onze bioscopen. Om de komst van deze film te vieren mogen wij een longsleeve t-shirt weggeven. Handig want de koude maanden komen er alweer aan.

onbekend

Wil jij kans maken op het goodiepakket van The Snowman? Laat ons dan in onderstaand reactieveld weten dat je mee wil doen aan de prijsvraag! Vergeet niet onze Facebook-pagina te checken, daar is namelijk extra kans te maken op dit warme shirt!

onbekend

BRON The Snowman

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?