Winacties: Win een Mario + Rabbids Kingdom Battle-prijzenpakket

Vanaf 29 augustus is de Nintendo Switch een mooie titel rijker, want dan verschijnt Mario + Rabbids Kingdom Battle als exclusieve Switch-titel! In de game belanden de Rabbids in het Mushroom Kingdom en zetten daar de boel behoorlijk op stelten. Mario gaat samen met zijn vrienden de strijd aan tegen de doorgedraaide rabbids, met de hoop dat hij de rust in Mushroom Kingdom kan laten terugkeren.

Om de release van Mario + Rabbids Kingdom Battle te vieren, geven wij een goedgevuld prijzenpakket weg. Het pakket bevat een Rabbid Mario masker, een t-shirt en vier Rabbid pins. Het pakket bevat ook nog een dubbelzijdige poster en een Luigi Rabbid figurine.

onbekend

Wil jij kans maken op dit super toffe prijzenpakket? Laat ons dan in onderstaand reactieveld weten dat je mee wil doen aan de prijsvraag! Vergeet onze Facebook-pagina niet te checken want daar maak je extra kans op dit toffe pakket!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?