Winacties: Win een Nacon REVOLUTION Pro Controller 2 voor de PlayStation 4

Het meest belangrijke tijdens het gamen op je console is natuurlijk de controller. Neem bijvoorbeeld de DualShock 4 van Sony's PlayStation 4. Op zich een prima controller die naast zijn werk ook nog eens prima in de hand ligt, maar wat als je het allemaal naar een hoger niveau wil tillen? Wat als je gelijk wil staan aan e-sporters? Wat als je meer knoppen nodig hebt? Dan moet je bij Nacon Gaming zijn, want zij hebben de REVOLUTION Pro Controller 2 waarmee je het beste in je naar boven kunt halen.

De Nacon REVOLUTION Pro Controller 2 geeft meer precisie, acht programmeerbare profielen en laat je zelfs het gewicht van de controller aanpassen. De controller weet niet wat vertraging is en kan zomaar eens de stap zijn richting het professioneel gamen. De controller kost je al gauw rond de 129 euro, maar met een beetje geluk hoef jij die zuurverdiende euro's nooit neer te leggen. Wij geven er namelijk een weg!

onbekend

Het enige wat je moet doen om deze controller te winnen, is ons vertellen welke game het beste geschikt is voor deze controller. Vergeet niet onze Facebook-pagina te checken, daar is namelijk extra kans te maken op deze prijs!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?