Winacties: Win een Nintendo goodiebag

De laatste dag van het jaar en tegelijkertijd de laatste dag dat je kunt stemmen op de Gameliner Awards en jouw favoriete game van 2019 naar een overwinning kunt helpen. December feestmaand komt daarmee bijna ten einde, maar niet zonder dat we een goodiebag van Nintendo weg gaan geven!

In samenwerking met Nintendo mogen wij voor de December feestmaand een Nintendo goodiebag weggeven. De goodiebag zit vol met Nintendo stuff, waaronder goodies van de nieuwe games Luigi's Mansion 3 en Pokeémon Sword en Shield. Altijd leuk natuurlijk. Het winnen van de goodiebag is vrij eenvoudig. Geef gewoon antwoord op onderstaande vraag en dan maak je al kans op dit leuke pakket.

Wie is jouw favoriete Nintendo personage?

onbekend

Dus, welk personage van Nintendo draag jij een warm hart toe? Laat het weten in de comments. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?