Winacties: Win een Omen Blast Headset

Geplaatst: 9 maart 2022 10:00

Om helemaal in de sfeer te komen van een game of juist om samen met andere spelers te communiceren in snelle multiplayer games, is een headset nogal handig. Vooral als deze werkt op alle consoles en 7.1 surround sound biedt met een ruisonderdrukkende microfoon. Jij maakt kans om deze Omen Blast Headset bij ons te winnen!

Het maakt niet uit of je voorkeur uitgaat naar singleplayer of multiplayer games, want de Omen Blast Headset is geschikt voor allebei. Hoe win je deze toffe headset? Bezoek onze Gameliner Discord en accepteer de regels. In het aankondigingen-kanaal, waar je automatisch in terechtkomt als je de link volgt, kun je lezen wat je moet doen. Het komt erop neer dat je met een specifieke emoji moet reageren op de Giveaway Bot in het giveaways-kanaal, zodat je naam wordt toegevoegd aan de loting.

Je hebt tot 23 maart om naar onze Discord te gaan en mee te doen aan de giveaway. De winnaar wordt door ons benaderd, nadat de giveaway is gesloten. Lees voordat je meedoet nog even de algemene voorwaarden.

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord