Winacties: Win een Pacific Rim Uprising pakket

Robots, monsters en matpartijen, dat is Pacific Rim Uprising in een notendop. Ikzelf heb zeer genoten van het eerste deel en als een geschenk uit de hemel verschijnt het tweede deel op 22 maart in de Nederlandse bioscoopzalen. Wij willen dat met jullie vieren en daarom geven wij een blits t-shirt en twee bioscoopkaarten weg!

In Pacific Rim nemen de Jaeger-piloten het op tegen de Kaiju. De Kaiju zijn gigantische monsters die in allerlei vormen kunnen verschijnen, wellicht zijn jullie bekend met de meest bekende Kaiju, Godzilla. In Pacific Rim Uprising neemt de nieuwe generatie Jaeger-piloten het over. Eén van die piloten is de zoon van Stacker Pentecost, Jake Pentecost (gespeeld door John Boyega). Weet de nieuwe lichting piloten de Kaiju te verslaan? Doe mee aan de prijsvraag en ontdek het zelf! Je hoeft alleen maar een reactie achter te laten om kans te maken op dit pakket. Check ook zeker onze Facebook-pagina, daar maak je namelijk nog meer kans!

onbekend

onbekend

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy Wijnberg Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?