Winacties: Win een Pathé Thuis code voor Boss Level!

Nu we tijdens deze coronapandemie nauwelijks een lekker avondje uit kunnen, biedt Pathé Thuis de ideale oplossing. Wij geven codes weg voor de film Boss Level.

Ken je dat gevoel van een déjà vu? Roy Pulver (Frank Grillo) in ieder geval wel. Hij zit al heel lang opgesloten in een time loop waarbij hij elke dag weer opnieuw aan zijn einde komt. Deze gepensioneerde special forces-veteraan wordt dagelijks achtervolgd door huurmoordenaars en hij moet een oplossing zien te vinden om hieruit te komen. Dat is best lastig als je elke dag doodgaat. Naast Frank Grillo schitteren ook Mel Gibson, Michelle Yeoh, Naomi Watts en Annabelle Wallis in deze actiefilm die geregisseerd is door Joe Carnahan. Jij kunt deze film bekijken vanuit het comfort van je eigen woonkamer. Het enige dat jij daarvoor hoeft te doen is onderstaande vraag te beantwoorden.

Wat zou jij doen als je in een eindeloze time loop terechtkomt?

Stuur je reactie samen met je naam naar prijsvraag@gameliner.nl voor 09-05-2021. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?