Winacties: Win een pet en twee vrijkaartjes voor de film Bloodshot

Bij Gameliner houden we wel van een goede film! Daarom maak je nu kans op een pet en twee vrijkaartjes voor de film Bloodshot.

Vin Diesel is een algemeen begrip in de actiefilm wereld. Hij vertolkt de hoofdrol van de film Bloodshot. Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige personage van de Valiant Comics-franchise. Ray Garrison, een vermoorde soldaat, wordt opnieuw tot leven gewerkt met superkrachten. Als dat maar goed gaat! Begin je al zin te hebben in deze actiefilm? Beantwoord dan de volgende vraag:

Wat is de naam van de regisseur van Bloodshot?

onbekend

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 13-03-2020. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?