Winacties: Win een pet en twee vrijkaartjes voor de film Bloodshot

Geplaatst:
Aangepast: 10 maart 2020 08:06

Bij Gameliner houden we wel van een goede film! Daarom maak je nu kans op een pet en twee vrijkaartjes voor de film Bloodshot.

Vin Diesel is een algemeen begrip in de actiefilm wereld. Hij vertolkt de hoofdrol van de film Bloodshot. Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige personage van de Valiant Comics-franchise. Ray Garrison, een vermoorde soldaat, wordt opnieuw tot leven gewerkt met superkrachten. Als dat maar goed gaat! Begin je al zin te hebben in deze actiefilm? Beantwoord dan de volgende vraag:

Wat is de naam van de regisseur van Bloodshot?

Stuur je reactie samen met je naam en adresgegevens naar prijsvraag@gameliner.nl voor 13-03-2020. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord