Winacties: Win een Rainbow Six: Siege Chibi

Rainbow Six: Siege is een tactische first-person shooter die de welbekende franchise op een frisse manier nieuw leven wist in te blazen. Sinds de release is de game volop geüpdatet en zijn er verschillende nieuwe operators en maps toegevoegd, hierdoor is de game nog altijd erg interessant en wordt hij nog altijd volle bak gespeeld.

Als jij nog niet een van die spelers bent, dan is aankomend weekend je kans er een te worden. In het weekend van 16 tot 19 november is Rainbow Six: Siege namelijk volledig gratis te spelen! Dat op zichzelf maakt het weekend al te gek, maar misschien kunnen wij die speelsessie nog wel mooier maken. Wij geven namelijk in samenwerking met Ubisoft een Chibi weg van IQ. Naast de Chibi ontvang je ook nog een code voor in-game content.

onbekend

Het enige wat je moet doen om deze toffe Chibi te winnen is ons vertellen welke operator jouw favoriet is. Vergeet niet onze Facebook-pagina te checken, daar is namelijk extra kans te maken op deze prijs!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?