Winacties: Win een Seagate PlayStation 4 Game Drive

Geplaatst: 14 november 2019 16:00
Aangepast: 22 november 2019 12:47

Seagate en PlayStation zijn een samenwerking aangegaan voor een nieuwe Game Drive en jij kunt deze winnen! Doe mee met onze giveaway en maak kans op een officieel gelicentieerde game drive voor de PlayStation 4.

Je kent het wel, wil je net die nieuwe toffe game downloaden blijk je helemaal geen ruimte meer te hebben. Je kunt natuurlijk andere games van je harde schijf gooien, maar wij hebben een nog mooiere oplossing. Met de Seagate Game Drive voor de PlayStation 4 is dat namelijk verleden tijd en sla je al je games gewoon op deze externe schijf van 2TB op. Breid je bibliotheek uit en neem je games overal met je mee. Dankzij de eenvoudige plug-and-play installatie kun je binnen no-time aan de slag met je games.

Wil jij deze officiële Seagate Game Drive voor de PlayStation 4 winnen? Laat hieronder in de reacties weten waarom jij dit handige apparaat goed kunt gebruiken.

Voornaam
E-mail
Je Discord-gebruikersnaam (waarmee je op ons Discord-kanaal geregistreerd bent)
Lees de voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord