Winacties: Win een Seagate PlayStation 4 Game Drive

Seagate en PlayStation zijn een samenwerking aangegaan voor een nieuwe Game Drive en jij kunt deze winnen! Doe mee met onze giveaway en maak kans op een officieel gelicentieerde game drive voor de PlayStation 4.

Je kent het wel, wil je net die nieuwe toffe game downloaden blijk je helemaal geen ruimte meer te hebben. Je kunt natuurlijk andere games van je harde schijf gooien, maar wij hebben een nog mooiere oplossing. Met de Seagate Game Drive voor de PlayStation 4 is dat namelijk verleden tijd en sla je al je games gewoon op deze externe schijf van 2TB op. Breid je bibliotheek uit en neem je games overal met je mee. Dankzij de eenvoudige plug-and-play installatie kun je binnen no-time aan de slag met je games.

onbekend

Wil jij deze officiële Seagate Game Drive voor de PlayStation 4 winnen? Laat hieronder in de reacties weten waarom jij dit handige apparaat goed kunt gebruiken. De meest leuke en originele reactie wordt door ons als winnaar uitgeroepen. De winnaar wordt door ons benaderd nadat de prijsvraag is gesloten. Lees hier de algemene voorwaarden voordat je meedoet aan deze prijsvraag.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?