Winacties: Win een Skylanders Imaginators-pakket voor de PlayStation 4

Geplaatst: 30 januari 2018 12:00

Het komende jaar kunnen we natuurlijk weer flink genieten van de mooiste releases binnen de wereld van gaming. Toch zijn er van die games die je ongeacht nieuwe releases blijft spelen. Zo'n game is bijvoorbeeld Skylanders! De figurines bieden een ware collectathon en om jou op weg te helpen geven wij een heel Skylanders Imaginators-pakket weg!

Skylanders neemt je natuurlijk mee naar een unieke wereld waarin figurines tot leven komen. De mooi gemaakte figuurtjes plaats je op een zogeheten 'Portal of Power' in je huiskamer en poef, het personage is in de game speelbaar. Zo komen jeugdhelden zoals Spyro the Dragon en Crash Bandicoot bijvoorbeeld tot leven. Hebben we daar vroeger niet allemaal van gedroomd? Laat nog even het kind in je naar boven komen, zelfs volwassenen mogen soms nog een beetje kind zijn toch?

Om kans te maken op dit propvolle pakket van Skylanders Imaginators voor de PlayStation 4 hoef je maar één vraag te beantwoorden: Wat was jouw favoriete speelgoed als kind? Vergeet daarnaast niet onze Facebook-pagina te checken, want daar maak je namelijk nog eens extra kans op dit pakket!

Lees meer